5* Luxe gezondheidsreizen – HB Health Travel

Een weldadige zon op je huid, een strakblauwe hemel, een duik in het verkwikkende zwembad, een professioneel team om je te verzorgen. Dit klinkt als een paradijs. Dat klopt! Rust in je hoofd, weg van werk en drukte. Bij ons kom je volkomen tot jezelf in een luxe en comfortabele omgeving.

Nieuwe energie, een gezondheidsboost en een paar kilo’s lichter, dat is wat ons team je biedt. Na een week volledig verzorgd ontgiften ga je herboren naar huis, gezuiverd van stress en onrust. Ervaar de ultieme ontspanning van lichaam en geest. Benieuwd? Lees snel verder…

“Ondanks dat we 3 sapjes per dag te eten kregen waren ze heerlijk, afwisselend en creatief gezond. Al met al heel makkelijk vol te houden en zeker een aanrader.” – Hélène Hoogenboom

“Het is echt een cadeautje voor jezelf.” – Sharon de Nijs-Braat

“Een mooi verjaardagscadeau.” – Fokje Anema

“De indruk die wordt gewekt op de website wordt waargemaakt.” – Amber van de Berg

“Op een prachtige locatie heerlijk tot rust kunnen komen en het lichaam een geweldige boost kunnen geven.” – Sylvia Smolders

Prachtig omgeving, een goed programma en genoeg vrije tijd. Het was een heerlijke week.

Het was een geweldige ervaring, het sapvasten viel 100% mee.

Veel aandacht van een geweldig team, in een waanzinnige omgeving. Thnx!

All-inclusive maar dan zonder eten :)

Ik ga een paar kilo lichter, energiek en helemaal tevreden naar huis, dank jullie wel!

Iedere dag een cryosessie, wat een weldaad voor je lichaam.

“HB Health Travel is enorm betrokken en dat voel je aan alles.” – Linda Eeken-Peters

“Heerlijke week gehad, toplocatie, goed georganiseerd.” – Nicole Kellerman

HB Health Travel biedt luxe gezondheidsreizen naar fantastische bestemmingen. Terwijl jij je steeds fitter voelt, geniet je van een exotische sfeer in een gerieflijke accommodatie. Ons Nederlandse team zorgt voor professionele begeleiding. Verras jezelf en/of een ander met onze arrangementen.
Sluit je ogen en droom weg bij wellness, massages en yoga. Gezonde voeding en ademhalingstechnieken verzorgen de innerlijke mens. Je beweegt, sport en wandelt en onze chauffeur brengt je naar prachtige cultuurspots in de omgeving. Wat zul je heerlijk slapen!

Rust, ontspanning en genieten in een luxe omgeving, dit alles onder deskundige begeleiding

Onderdeel van onze gezondheidsreizen:

Gezonde sappen

gezonde sappen

Detoxen doe je in de vorm van gezonde sappen zodat jouw lichaam de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Onze sappen worden met veel zorg en aandacht gemaakt van zongerijpt biologisch groente en fruit.

Mind

yoga mind

Detoxen is niet alleen een lichamelijk proces, maar ook een geestelijk proces. Dit bereiken we door voldoende ontspanning en yoga.

Bewegen

bewegen

Bewegen zorgt voor vetverbranding en stimuleert het lymfestelsel die voor het afvoeren van de afvalstoffen zorgt. Dit doen we onder andere door ochtendwandelingen, body shaping, aquajogging, en yoga.

Ademhaling

ademhaling

Een goede ademhaling is belangrijk voor de stofwisseling in de cellen. Tijdens de detoxreis ervaar je de voordelen van een goede ademhaling.

Microcirculatie

microcirculatie

De kleinste vaten in ons bloedvatenstelsel zorgen voor een optimaal transport van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen. Tijdens onze detoxweek wordt 2 keer per dag de microcirculatie gestimuleerd.

Cryotherapie

cryotherapie cryo cryosauna

Deze dagelijkse koudetherapie stimuleert de vetverbranding, de afvoer van afvalstoffen en maakt energiebanen vrij. Eén keer per dag in de cryosauna zorgt dus voor enorm veel lichamelijke en geestelijke energie!

Detoxsappen

9 Dingen

Download onze gratis e-books

Reisdata maart 2020

9 mrt tot en met 16 mrt
16 mrt tot en met 23 mrt
23 mrt tot en met 30 mrt

Reisdata november 2020

2 nov tot en met 9 nov
9 nov tot en met 16 nov

Wat vinden onze klanten?

Ik vond de detoxreis met HB HealthTravel echt vakantie! Natuurlijk is niet eten een opgave, maar de sfeer en de locatie waarin dat plaatsvindt is fenomenaal. Voor mij was het de eerste keer dat ik zo’n reis meemaakte en ik had zo mijn vooroordelen: oude mensen, zweverig gedoe, continu honger hebben.

Na deze week te hebben meegemaakt, zijn al deze vooroordelen ontkracht! Ik ben fan geworden! Ik ben alleen bang dat ik nooit meer met een andere organisatie mee kan gaan, na deze reis valt alles tegen!

Ik vond het een bijzondere beleving om met HB Health Travel een week onderweg te zijn naar een betere gezondheid, betere conditie, scherper waarnemen, gezonder lichaam en betere doorbloeding. Vooral de gezelligheid, het hartelijke samenzijn, de mooie wandelingen, mooie gesprekken, heerlijke yoga, heerlijke sappen en mooie omgeving hebben ons geïnspireerd om gezonder te leven. Het heeft ons meer bewust gemaakt en we hebben er vooral mooie herinneringen en mooie, gezellige contacten aan over gehouden. Het is een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe lifestyle en gezonder leven!

HB Health Travel een uniek detox-programma

Je lichaam en geest krijgen een boost.
Je voelt je fitter, frisser en levenslustiger.

Samen zorgen we voor een volledige reset van je lichaam en geest:
• baanbrekende detox-apparatuur
• uitgebalanceerde voeding met veel groenten en fruit
• speciaal bewegingsprogramma
• cryosauna, yoga, wellness
• fysische vasculaire technologie
• Buteyko-methode ademhalingstechniek

We heten je welkom in een warme gastvrije omgeving voorzien van alle luxe.