Marrakech wacht op je

Palais HB Health

Boek een arrangement op een droomlocatie

Palais HB Health in het betoverende Marrakech wacht op je. HB Health Travel heet je welkom op een prachtig luxueuze landgoed op een bijzondere locatie. Als je om je heen kijkt, zie je overal palmen, hoor je de krekels in de avond en ruik je de natuur en de ontspanning.

Geniet van je privacy middenin het palmenbos. De grond om de villa heen, een paar hectare groot, is ommuurd dus niemand zal je storen. Het innovatieve detoxprogramma neemt een groot deel van de dag in beslag. Er is echter voldoende ruimte om de omgeving te verkennen. Onze privéchauffeur brengt je graag naar een bestemming in de buurt.

’s Avonds sluit je comfortabel de dag af bij de open haard die zowel binnen als buiten brandt. Het huis van HB Health in Marrakech is er voor jou, laat alles los! Onze aanpak is gericht op persoonlijke aandacht voor onze gasten en daarom is onze groep klein. We staan met ons team klaar om je verblijf tot een onvergetelijke belevenis te maken. Dar HB Health telt 20 kamers, royal kamers en suites elk met een specifieke sfeer en uitstraling. Geniet van de hospitality, het comfort en onze culinaire creativiteit. Heerlijk ontspannen, eten en slapen zijn de ingrediënten voor een bijzonder verblijf.

 
 
Reserveren
Wij gaan met je aan de slag om jouw lichaam en geest te resetten.