[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

HB Health Travel biedt u een innovatief detoxprogramma op een bijzondere locatie.Dit jaar verwelkomen wij u in Palais Dar Ambre (het huis van Amber) in Marrakech. U voelt zich er de koning te rijk in een omgeving voor vol sfeer, warmte en luxe.

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center”][vc_column_text]

Dar Ambre is een droomlocatie

Onze locatie in het betoverende Marrakech kan als super de luxe worden beschreven. Het is een sprookjesachtig mooie Riad (paleis) met een warme, comfortabele en huiselijke sfeer. Hier verblijven is al een belevenis op zich.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center”][vc_column_text]Dar Ambre is voorzien van moderne, exclusieve faciliteiten, waaronder:

 

  • een hamam
  • een beauty- en wellness centrum
  • een gym met verwarmd zwembad
  • suites met privé zwembad

 

Het is een prachtige locatie waar de tijd lijkt stil te staan, zodat u heerlijk kunt relaxen.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center”][vc_column_text]Wij staan voor een kleinschalige aanpak en werken daarom met kleine groepen gasten.

Daar staat tegenover dat we met een team van 26 mensen klaar staan om uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken.

U Kunt rekenen op persoonlijke aanpak en aandacht.

 

Dar Ambre beschikt over 17 kamers, Royal kamers, lodges en suites elk met een specifieke sfeer en uitstraling. Alleen dat al maakt uw verblijf bij ons bijzonder![/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center”][vc_column_text]

Lees hier meer over Palais Dar Ambre

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_separator type=”transparent” position=”center”][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”16422,16421,16420,16418,16419,16417,16416,16415,16414,16357″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” column_number=”2″ grayscale=”no” choose_frame=”default” images_space=”gallery_without_space”][vc_separator type=”transparent” position=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]