Betoverend Marrakech

Marrakech

Kom en proef de betovering van Marrakech. De stad en haar omgeving is sprookjesachtig en kent een rijke cultuur. Deze plek is geliefd bij vele sterren en beroemdheden. Yves Saint Laurent heeft zich in deze prachtige stad, in de tuinen van Marjorelle, laten begraven. Madonna viert haar verjaardag hier en vele schrijvers doen hier hun inspiratie op.

Boost uw lichaam en geest in betoverend Marrakech

WERELDBEROEMDE STAD

Er is in en rond deze wereldberoemde stad veel moois te zien en te beleven. Het Atlasgebergte ligt dichtbij, waar je tot laat in het voorjaar kunt skiën. Liefhebbers van golf kunnen hun hart ophalen op de prachtige prestigieuze golfbanen van Marrakech.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Marrakech staat ook bekend om zijn arganolie. Je kunt een bezoek brengen aan een productiebedrijf. Of loop rond op de medina, bekijk de Menara mall, de Koutobia-moskee of het wereldbekende Jamaal Efna-plein in Marrakech en bezoek de exclusieve clubs. In de oude binnenstad vind je de souks waar van alles tegen een leuke prijs te koop is. In de chique wijk van Marrakech kun je shoppen in de duurdere en exclusieve winkels, zoals Louis Vuitton.

HET BRUISENDE MARRAKECH EN HET HB HEALTH TRAVEL PROGRAMMA MAKEN JE REIS TOT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING