Wat kunt U Verwachten

CRYOTHERAPIE

cryotherapie-cryo-cryosauna
Deze dagelijkse koudetherapie stimuleert de vetverbranding, de afvoer van afvalstoffen en maakt energiebanen vrij. Eén keer per dag in de cryosauna zorgt dus voor enorm veel lichamelijke en geestelijke energie!

GEZONDE SAPPEN

gezonde-sappen
Detoxen doe je in de vorm van gezonde sappen zodat jouw lichaam de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Onze sappen worden met veel zorg en aandacht gemaakt van zongerijpt biologisch groente en fruit.

MIND

yoga-mind
Detoxen is niet alleen een lichamelijk proces, maar ook een geestelijk proces. Dit bereiken we door voldoende ontspanning en yoga.


BEWEGEN

bewegen
Bewegen zorgt voor vetverbranding en stimuleert het lymfestelsel die voor het afvoeren van de afvalstoffen zorgt. Dit doen we onder andere door ochtendwandelingen, body shaping, aquajogging, en yoga.

ADEMHALING

ademhaling
Een goede ademhaling is belangrijk voor de stofwisseling in de cellen. Tijdens de detoxreis ervaar je de voordelen van een goede ademhaling.

MICROCIRCULATIE

microcirculatie
De kleinste vaten in ons bloedvatenstelsel zorgen voor een optimaal transport van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen. Tijdens onze detoxweek wordt 2 keer per dag de microcirculatie gestimuleerd.5*Wellness Detox Reizen

Ontspannen, ontgiften en afvallen. Dat allemaal met een weldadige zon op je huid, een strakblauwe hemel, een duik in het verkwikkende zwembad, een professioneel team om je te verzorgen. Dit klinkt als het paradijs. Dat klopt! Rust in je hoofd, weg van werk en drukte. Bij ons kom je volkomen tot jezelf in een luxe en comfortabele omgeving.
Nieuwe energie, een gezondheidsboost en een paar kilo’s lichter, dat is wat ons team je biedt. Na een week volledig verzorgd ontgiften ga je herboren naar huis, gezuiverd van stress en onrust. Ervaar de ultieme ontspanning van lichaam en geest. Benieuwd? Lees snel verder…